Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Dobrý den, ČAOH informuje veřejnost o potřebě prevence vzniku odpadů. Jako příklad mohu uvést článek na webu ČAOH ze dne 27.8.2015 s názvem "České firmy se snaží redukovat odpad ve výrobě". Předcházení vzniku odpadů je zásadní prvek odpadové hierarchie. Je pozitivní, že ČR je v tomto parametru na samotné špici všech státu EU, kdy produkce odpadů v ČR patří k těm nejnižším v Evropě, a to jak dle dat MŽP, tak dle dat ČSÚ, respektive Eurostatu. Tak, či tak děkuji za váš příspěvek do diskuze, protože s vámi souhlasím, že prevence odpadů je důležitá agenda, proto se k ní také v našich článcích vyjadřujeme pozitivně.

0 0
možnosti
MR

Vážený pane řediteli, rád bych se zeptal jak dlouho se budete ve svých příspěvcích vyhýbat tématu PREVENCE VZNIKU ODPADU. Předpokládám, že důvodem je snaha zachovat rostoucí tendenci množství generovaného odpadu a tím i profit odpadových společností.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 516x
Jako výkonný ředitel České asociace odpadového hospodářství, která sdružuje 85 firem v oboru, často komentuji odpadovou problematiku. Dění kolem odpadů se týká nás všech, protože všichni platíme za odpadové služby. Pokud máte stejný názor, je můj blog určen právě pro vás. Mnoho dalších informací naleznete také na www.caoh.cz. Mé koníčky? Čas je nedostatkové zboží, ale sem tam se mi poštěstí vyrazit na projížďku na motorce. Je to výborná věc na vyčištění hlavy, což je někdy opravdu potřeba. Den rád končím knížkou, u které zpravidla usnu. Moc rád bych se vrátil k běhání!

Seznam rubrik