Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R54o24m79a22n 66H88o42r66k63ý

12. 9. 2016 10:50

Tak rozhodně. Tichá neděle na chalupě a v tom se přižene smradlavá multikára že přý nám sveze bio odpad do kompostovny. Z toho mi přímo tryskala ekologie, zejména při pohledu na náš vlastní kompost a čuchání toho smraďáka.

0 0
možnosti

Nevím zda má smysl počítat všechny ty % tak jak je máte spočítané a prezentované zde v článku, ale třídit skutečně má smysl, jde o nutnost. již nelze mít za každou vesnici nebo části města ekologicky nezabezpečenou skládku a tam veškery "bordel" vozit.

Důležité je smyslplné využití recyklovaného materiálu, abychom např. z recyklovaného plastu nevyráběli něco, co nikdo nechce. To už by výhodnější bylo ten plast spálit.

A je také si nutno uvědomit, že nelze prosazovat opačný extrém, že by neměly existovat žádné skládky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 516x
Jako výkonný ředitel České asociace odpadového hospodářství, která sdružuje 85 firem v oboru, často komentuji odpadovou problematiku. Dění kolem odpadů se týká nás všech, protože všichni platíme za odpadové služby. Pokud máte stejný názor, je můj blog určen právě pro vás. Mnoho dalších informací naleznete také na www.caoh.cz. Mé koníčky? Čas je nedostatkové zboží, ale sem tam se mi poštěstí vyrazit na projížďku na motorce. Je to výborná věc na vyčištění hlavy, což je někdy opravdu potřeba. Den rád končím knížkou, u které zpravidla usnu. Moc rád bych se vrátil k běhání!

Seznam rubrik