Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Vážený autore "Přínosy recyklace samotných odpadů pro životní prostředí není třeba podrobněji rozvádět" o tom není pochyb. Jen nevymýšlejte další regulace a pokřivování prostředí veřejných zakázek. Už takhle je to pěkný chaos.

2 0
možnosti
Foto

Naopak, další regulace veřejných zakázek bude jen prospěšná, protože už je na čase, aby ten kontraproduktivní proces konečně zašel na úbytě. Takže jen houšť a větší kapky.

0 0
možnosti
Foto

Jak splnit navrhované recyklační cíle EU?

Jednoduše! Z Unie vystoupit a na unijní poroučení větru i dešti se vykašlat. Ať si Juncker s ischiasem třídí lahve od chlastu sám.

0 0
možnosti
SB

Dobrý článek. Pro začátek alespoň vratné lahve.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 516x
Jako výkonný ředitel České asociace odpadového hospodářství, která sdružuje 85 firem v oboru, často komentuji odpadovou problematiku. Dění kolem odpadů se týká nás všech, protože všichni platíme za odpadové služby. Pokud máte stejný názor, je můj blog určen právě pro vás. Mnoho dalších informací naleznete také na www.caoh.cz. Mé koníčky? Čas je nedostatkové zboží, ale sem tam se mi poštěstí vyrazit na projížďku na motorce. Je to výborná věc na vyčištění hlavy, což je někdy opravdu potřeba. Den rád končím knížkou, u které zpravidla usnu. Moc rád bych se vrátil k běhání!

Seznam rubrik