Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zvýšit poplatky? To bude asi hlavní cíl. A s velkou pravděpodobností bude kontraproduktivní, protože ovce nelze holit donekonečna, takže ve výsledku odpadky pohodí v lese. Opravdu myslíte, že čím víc se bude platit za likvidaci odpadu, tím radostněji ho lidé budou předávat k likvidaci?

1 0
možnosti

Uvital bych kdyby pan ministr Richard Brabec prosadil nezavisle na EU zalohu na petky a plechovky. Ceske lesy, louky a hlavne prikopy kolem silnic by si oddechly.

0 0
možnosti

Co nelze splnit, lze aspoň naplánovat. Nebylo by lepší se spíše zaměřit na nesmyslné obaly ? Např. SD karta v blistru 15x15 cm ?

1 0
možnosti
Foto

Co z Brusele je, od ďábla je.

1 0
možnosti
Foto

Svět se mění a my s ním, dnes už se neříká "závazky", dnes se říká "cíle"! Kdo nemá cíle, jako by nebyl. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 516x
Jako výkonný ředitel České asociace odpadového hospodářství, která sdružuje 85 firem v oboru, často komentuji odpadovou problematiku. Dění kolem odpadů se týká nás všech, protože všichni platíme za odpadové služby. Pokud máte stejný názor, je můj blog určen právě pro vás. Mnoho dalších informací naleznete také na www.caoh.cz. Mé koníčky? Čas je nedostatkové zboží, ale sem tam se mi poštěstí vyrazit na projížďku na motorce. Je to výborná věc na vyčištění hlavy, což je někdy opravdu potřeba. Den rád končím knížkou, u které zpravidla usnu. Moc rád bych se vrátil k běhání!

Seznam rubrik